This site requieres JavaScript but your browser settings does not allow this. Please activate JavaScripts and try again.
MENY

Vi söker en Säkerhetschef / Säkerhetsskyddschef

Publicerad 10 februari 2023

Trivs du i en expansiv verksamhet med utmaningar och stor gemenskap? Då har vi tjänsten för dig.

Börjes Logistik & Spedition

Vi är ett familjeägt företag, grundat 1947, med huvudkontor i Nybro och en filial i Erfurt, Tyskland samt i Drammen, Norge. Våra kunder är myndigheter, industri- och handelsföretag med verksamhet i Norden och övriga Europa. Med egna fordon, fasta underleverantörer och ett väletablerat nätverk har vi både organisationen och resurserna för komplicerade transportuppdrag och helhetslösningar. Tillsammans med våra dotterbolag Börjes Speciallogistik AB, Emotion Logistics AB och Börjes Miljötransporter AB är vi en komplett logistikpartner. Vi är idag kring 250 anställda med en omsättning på ca 700 MSEK. 

Rollen

Som Säkerhetschef inom vårt affärsområde för säkerhetstransporter arbetar du med att leda, utveckla och utbilda företagets personal i transportskydd och säkerhetsskydd. I rollen ansvarar du även för personalsäkerhet inom företaget och stödjer personalen vid framtagning av transportplaner, hotbildsbedömningar och säkerhetsanalyser. Du kommer att arbeta med både företagets egen personal och tillsammans med företagets kunder och beställare. Du är drivande i säkerhetsfrågor och utvecklar företaget framåt i säkerhetsarbetet.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av säkerhetsarbete och arbete med säkerhetsskydd. Har du dessutom erfarenhet av arbete med IT-säkerhet är det meriterande. Du som person är noggrann, analytisk, engagerad och trivs med att skapa och utveckla rutiner, instruktioner och utbildningar efter lagar, regler och kravbilder. Du är en social och pedagogisk person som trivs att jobba med människor. Rollen innebär både självständigt arbete och arbete tillsammans med företagets personal och kunder. Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och kan du dessutom tyska är det en merit.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att genomföras innan anställning. Anställningen förutsätter en godkänd säkerhetsprövning. Svenskt medborgarskap krävs.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett familjärt, internationellt och entreprenörsdrivet företag som är expansivt och ligger i framkant på många områden.  Du få uppleva stor gemenskap tillsammans med professionella kollegor som levererar högt engagemang, professionalitet, ansvarstagande och arbetsglädje.  Placeringsort är flexibel och efter överenskommelse. Tjänsten är heltid, måndag till fredag och tills vidare. Start enligt överenskommelse.

Ansök

Sista ansökningsdag är 2023-03-27                  

Ansökan i form av CV och personligt brev mejlas till ewa.roswall@borjes.com  

Kontakt för ev frågor: Ewa Roswall, Heart Managementchef 070-9764083