This site requieres JavaScript but your browser settings does not allow this. Please activate JavaScripts and try again.
MENY

E-handelslagrets nya etapp för 3PL invigs

Publicerad 13 april 2022

Mera lagerhållning, orderplock och frakter till e-handelsföretagen

Allt fler handelsföretag tänker stort, men börjar smått och söker därför efter effektiva logistiklösningar som snabbt kan skalas upp i volym och geografi.  De sista åren har vi haft en starkt växande andel uppdrag inom tredjepartslogistik och behöver fortlöpande expandera våra lokaler. Tredjepartslogistik (förkortat 3PL) innebär att ett specialserad part utför delar eller hela logistiken mellan säljare och köpare. Tjänster inom vår tredjepartslogistik är exempelvis lagerhållning, inleveranser, plock & pack, returhanterng samt frakt. Vi har varit aktiva inom området sedan början på 90-talet och satsat mer fokuserat de sista åren. Den digitalisering som sker inom bla handeln, e-handel,  både till konsument och företag tror vi bara är starten på en mycket spännande resa.

Den nya etappen består av ca 3500 kvm och total yta på Nybroanläggning uppgår nu till 10 000 kvm. Anläggningen består av 3000 pallplatser och 10 000 hyllmeter för att passa lagerhantering av många typer av produkter och storlekar på kunder. Ytor finns för crossdocking och produktion av våra kunders produkter som omärkning, emballering och kitplockning. En fotostudio har färdigställts och lokaler för kundtjänst på olika språk är driftsatt.   

Tillsammans med spetskompetens inom logistik och retail samt ett starkt team av egna IT-resurser kan vi ytterligare bidra till att stärka Sverige som ett logistik- och e-handelsnav i Skandinavien. 

Mer information om våra tjänster inom tredjepartslogistik eller kontakta Markus Kinnander