This site requieres JavaScript but your browser settings does not allow this. Please activate JavaScripts and try again.
MENY

Lokaldistribution Kalmar län

Vår moderna logistikanläggning i Nybro är knutpunkt för stora mängder paket och styckegods som ska hanteras och distribueras i sydostregionen. Mycket av företagspaketen (B2B) mellan Norge, Danmark och Sverige distribueras av företaget Bring vilka är en av vår största samarbetspartner inom lokaldistributionen. Genom att vara deras regionansvariga distributör ansvarar vi för utleveranser och upphämtningar i hela regionen. Detta innefattar också hemleveranser, inbärningar, monteringar och returlogistik för leveranser till privatpersoner (B2C). Distributionen utförs med ett 10-tal chaufförer med distributionsbilar och större lastbilar.

Min far grundade Börjes 1947 med visionen att alltid ge kunden ett vänligt och professionellt bemötande.Fortfarande drivs det i samma anda och med samma kundfilosofi som min far deklarerade 1947. Det jag minns bäst är hans ord: ”Kunden är inte en person, som du skall imponera på eller övertyga att du vet bättre än han… när han kommer till dig, är han din gäst. Behandla honom som du skulle vilja bli behandlad, när du är gäst.”

Roland Johansson, Styrelseordförande och ägare
Tom Holmqvist
Tom Holmqvist

Inrikes

Telefon: +46 481 36 61 00
Email: tom.holmqvist@borjes.com

Jesper Sandelius
Jesper Sandelius

Lokaldistribution / Bring

Telefon: +46 481 75 45 37
Email: jesper.sandelius@borjes.com