This site requieres JavaScript but your browser settings does not allow this. Please activate JavaScripts and try again.
MENY

Vi erbjuder kvalificerade transporttjänster

Du får tillgång till över 70 års erfarenheter av transporter och en Europaspecialist. Våra duktiga och engagerade trafikledare på kontoren i Sverige och Tyskland hjälper dig att hitta den absolut bästa transportlösningen oavsett om du bokar 2000 ton eller en pall. Med en flotta av egna moderna fordon, kvalitetsmedvetna fasta transportörer och starka samarbetspartners kan vi hjälpa dig med såväl transporter mellan Sverige och Europa som med globala transportuppdrag. Vi kör styckegods, del- och hellaster, samlastning, specialtransporter, ADR-transporter, värmetransporter och tungtransporter.

Min far grundade Börjes 1947 med visionen att alltid ge kunden ett vänligt och professionellt bemötande. Fortfarande drivs det i samma anda och med samma kundfilosofi som min far deklarerade 1947. Det jag minns bäst är hans ord: ”Kunden är inte en person, som du skall imponera på eller övertyga att du vet bättre än han…när han kommer till dig, är han din gäst. Behandla honom som du skulle vilja bli behandlad, när du är gäst.”

Roland Johansson, Styrelseordförande och ägare
Ulf Skånberg
Ulf Skånberg

Export

Telefon: +46 481 36 69 63
Email: skanberg@borjes.com

Anders Lindborg
Anders Lindborg

Import / Export / Spedition / Offert

Telefon: +46 481 36 69 58
Email: lindborg@borjes.com

Jarno Honkonen
Jarno Honkonen

Import

Telefon: +46 481 75 45 83
Email: jarno@borjes.com