This site requieres JavaScript but your browser settings does not allow this. Please activate JavaScripts and try again.
MENY

BÖRJES LOGISTIK & SPEDITION - TRANSPORT, LOGISTIK, 3PL OCH ADR

Det familjära logistikföretaget

Låt oss hjälpa er att få den attraktivaste transport- och logistiklösningen i Europa. Vi är det fristående familjeföretaget med den uttalade visionen att alltid ge kunden ett vänligt och professionellt bemötande.

Snabbfakta

GRUNDAT

1947

ANTAL MEDARBETARE

150+

ANTAL KÖRDA MIL I ÅR

288535
Transport ikon

Transport

Boka direkt med våra engagerade trafikledare i Sverige och Tyskland. Transporter över hela Europa från enstaka pallar och partier till omfattande distribution och specialtransporter.

Läs mer

ADR ikon

ADR / Säkerhet

Prata direkt med oss gällande era transporter av explosiva varor och farligt avfall. Vi har ett stort antal ADR/EXIII-certifierade specialfordon, chaufförer med ADR-utbildning och egen säkerhetsrådgivare.

Läs mer

Transport ikon

Speciallogistik

För det breda, tunga och höga godset som inte lämpar sig på vanliga lastbilsekipage där det krävs extra omsorgsfull detaljplanering av t.ex. färdväg och resurser. Inga uppdrag är för svåra för oss.

Läs mer

Transport ikon

Miljötransport

Ett systerbolag till Börjes Logistik & Spedition som utför transporter inom renhållning, avfall, grus, och leveranser med kranbilar. Vi kör huvudsakligen åt GDL Transport AB och sysselsätter ett 40-tal fordon.

Läs mer

EN FRAMGÅNGSRIK EUROPAAKTÖR

Börjes Logistik & Spedition

Min far startade transportföretaget Börjes 1947 med visionen att alltid ge kunden ett vänligt och professionellt bemötande. Sedan dess har verksamheten präglats av ständiga förbättringar och utvecklats till ett större och annorlunda företag.

Men fortfarande drivs det i samma anda och med samma kundfilosofi som min far deklarerade 1947. Det jag minns bäst är hans ord: "Kunden är inte en person, som du skall imponera på eller övertyga att du vet bättre än han... när han kommer till dig, är han din gäst. Behandla honom som du skulle vilja bli behandlad, när du är gäst." Vi är stolta över att föra min fars vision framåt. Och jag hoppas han är stolt över oss.

Roland Johansson, ägare och styrelseordförande

Läs mer om företaget

Emotion Logistics AB

Sedan 2024 drivs vår tredjepartslogistik i ett eget systerbolag under varumärket Emotion Logistics AB. I Emotion Logistics har vi samlat våra attraktiva tjänster inom tredjepartslogistik (3PL). Idag har vi förtroendet att driva och utveckla logistiken för över 100 varuägare med försäljning direkt till konsument (Ecom) och företag över hela världen. Verksamheten omfattar åtta lager i Sverige med över 200 medarbetare.

Besök Emotion Logistics

Nyheter

Senaste nytt

Miljöarbete

Hållbara transport- och logistiklösningar

Era transporter och logistik säkerställs genom vårt certifierade kvalitets- och miljöledningssystem. Genom mål för bla drivmedelsförbrukning, reparationer och däckanvändning följer vi löpande upp förbättringar av verksamheten.

Alla uppdrag sköts enligt gällande lagar och bestämmelser som lägsta nivå. Hos oss sätter vi människorna i centrum genom att vara en trygg, utmanande och lyhörd arbetsgivare. Samtidigt pågår ett ständigt arbete med att höja prestanda för att vi även över tid ska kunna erbjuda marknaden de attraktivaste transport- och logistiklösningarna i Europa.

Hur vi jobbar för miljön

Säkerhetsengagemang

Säkerhetsengagmang i alla led

Med oss får ni det säkra valet och en naturlig partner när det kommer till krävande transporter. Alla våra chaufförer har ADR-utbildning och de flesta har även Klass1-certifiering för explosivtransporter. Vi har en gedigen erfarenhet av att planera internationella ADR-transporter med tillhörande dokument- och tillståndshantering. Börjes lever upp till höga krav på punktlighet, sekretess och säkerhet vilket gör att vi idag är en av Europas mest anlitade vägtransportör av explosivt gods.

Hur vi jobbar med säkerhet